Eiceldonatie boeken

Eiceldonatie, onvruchtbaarheid, de spanningen die daarbij komen kijken, de vruchtbaarheidsmolen waarin u beland. Herkent u dit? Voelt u zich wel eens onbegrepen? Het helpt om daar een goed boek over te lezen. U bent namelijk niet alleen!

Ga naar www.eiceldonorgezocht.nl/eiceldonatie-boeken/

Stichting donorgegevens kunstmatige bevruchting

Sinds de invoering van de Wet donorgegevens kunstmatige bevruchting die op 1 juni 2004 in werking is getreden wordt elke donor van een succesvolle kunstmatige bevruchting geregistreerd. De arts of behandelend kliniek geeft de gegevens van de donor door aan de Stichting Donorgegevens Kunstmatige Bevruchting die de gegevens bewaard en beheerd. Als een donorkind, een ouder of een huisarts van een donorkind om bepaalde gegevens van de donor vraagt, kan de Stichting donorgegevens kunstmatige bevruchting bepaalde informatie over de donor verstrekken.

Ga naar www.donorgegevens.nl voor meer informatie.

Freya, vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen

Sinds 1985 ondersteunt Freya mensen met vruchtbaarheidsproblemen in de verschillende stadia van hun onvervulde kinderwens. Als dé landelijke en onafhankelijke vereniging staan zij sinds jaar en dag klaar voor 3.200 leden. Een veelvoud van dit aantal bereiken zij op hun website, via (gratis) mailinglijsten, het internetforum, informatiefolders, bijeenkomsten & lezingen.

Freya heeft in 2004 een folder geschreven over eiceldonatie en biedt u als (potentieel) eiceldonor ook de mogelijkheid u in te schrijven voor een gratis mailinglijst. Dit is een perfecte manier om per e-mail contact te hebben met andere (potientiele) donoren.

Bezoek de website zodat u helemaal niets kan ontgaan wat Freya over dit onderwerp heeft gepubliceerd.

Website: www.freya.nl.

[linkview]